3.2.15

BBG Kayla Itsines | week 4

Have to remind myself every morning I wake up, the reason I started to be healthy again is for my family! It may be hard, but it's worth it every morning!
VIER weken van de 14 zijn nu voorbij, en ik laat je vandaag een 'overzicht' van mijn resultaten en ervaringen zien van de afgelopen maand!

Ik bewoog de afgelopen 4 weken meer dan normaal, maar toch heb ik af en toe een 'kayla' workout vervangen door een andere sport. Ik vind het namelijk leuker om wat afwisselende sporten te doen, en dus ging ik vaak naar de sportschool. Ik zie al duidelijk verschil, ik ben nu ongeveer 5 kilo afgevallen in 4 weken, en daar ben ik al echt super tevreden over! Ik geloof namelijk ook dat het 70% voeding is en 30% beweging, en dat merkte ik al terug in m'n lichaam. Ik eet bijna geen brood, pasta en aardappelen meer, en probeer ik deze koolhydraten zo veel mogelijk te vermijden. Ik heb de afgelopen tijd heel veel couscous, quinoa, rijstwafels en crackers gegeten als lunch, en ik merk daardoor ook duidelijk verschil! Voor of na een workout neem ik dan meestal een bakje met magere kwark met de 'smart protein' poeder van de BodyenFit shop. Binnenkort ga ik wat tips en recepten op m'n site plaatsen over wat voor producten/recepten ik nu eet.

6 comments:

 1. Heel knap! Maar ik vind het persoonlijk erg lastig om geen brood en aardappelen te eten.
  www.liefslaaura.blogspot.nl

  ReplyDelete
 2. Hello so I found this picture on tumblr from a café or something and I traced it back to you. Is the picture yours and if so where is it taken? :)
  40.media.tumblr.com/0674d877ac87d8c43525fc5b8dfbd50f/tumblr_niqmkwOM791r4dewjo1_500.png
  xx felicia

  ReplyDelete
 3. Wauw super goed van je! Ik kan me zelf er niet toe zetten haha, vind m'n lichaam opzicht ook wel goed zoals het nu is. :)

  ReplyDelete
 4. wauw heel veel respect en natuurlijk succes! Ben benieuwd naar je recepten, vooral een aantal die je mee kan nemen naar school of werk xx

  ReplyDelete
 5. Wow wat goed van je Soph!! Ik heb kayla's bikini guide ook gedownload dus moet er ook maar eens mee beginnen haha!

  ReplyDelete
 6. Wat knap zeg! Ik zat op week 3, maar afgelopen week ben ik weer begonnen met school en is het er even ingeslopen. Deze week ga ik weer verder met week 3 en op naar de 12 weken!

  ReplyDelete

Search