16.7.13

My first product from Make-up studio

Eindelijk heb ik dan een product aangeschaft waarover ik kan zeggen dat het echt je geld waard is. Ik heb het over een palette dat ik vorige week aan mijn collectie heb toegevoegd. Ik had namelijk nog geen 1 product van Mac, Inglot of een ander visagisten merk. En omdat goeie gematteerde oogschaduws al lang op m'n wishlist stonden, wist ik het zeker. Dit keer schafte ik een refill palette aan met 2 matte oogschaduws.

Je ziet hier dus dat je een palette moet kopen, en losse oogschaduws. Mijn palette zit nog niet vol, want ik heb er nu 2 oogschaduws in zitten, en je kan er in totaal 3 in doen. Ook heb ik gekozen voor de langwerpige oogschaduws en niet de ronde. Geen idee waarom, waarschijnlijk omdat ze iets cheaper waren. 

Als eerst nam ik een taupe achtige kleur mee, gewoon een mooie basic kleur die overal bijpast, en perfect is voor een naturelle ooglook. Een matte kleur die echt heel veel pigment afgeeft. Dit is nummer 201.De tweede oogschaduw is een crème matte oogschaduw. En het pigment voor een lichte matte oogschaduw... Wauw ! Dit is echt een hele mooie kleur die je echt met elke ooglook kunt gebruiken. Dit is nummer 435. 


Een overview hoe de oogschaduws in het palette zitten. Je ziet wel dat er dus eentje mist, die ga ik er sowieso nog bij kopen! Ook zie je dat ik een naturel palette wil maken. Aan de rechterkant van de oogschaduws zou je eventueel nog een klein kwastje of sponsapplicator kunnen doen. 
En dan nu de swatches ! De kleuren zijn trouwens wel iets anders op de foto dan in het echt, de wit is namelijk echt crème, en niet wit wit. En de taupe is iets lichter. Overigens vind ik de pigmentatie veel beter op het ooglid dan nu op m'n hand lijkt. Ik ben superblij met de aanschaf van dit palette!

Zouden jullie hier trouwens een ooglook van willen zien ? En hebben jullie al een product aangeschaft wat echt het geld waard is? Let me know !

2 comments:

  1. Hele mooie kleuren en mooi product! <3 ♥ XX

    ReplyDelete
  2. Mooie tinten! Ik heb een rode lipstick van dit merk! Erg goed!

    ReplyDelete

Search