19.7.13

Kiko haul

Een paar dagen geleden ging ik naar Milaan en moest ik natuurlijk even langs Kiko. Er was sale en ik heb daar dus wat nieuwe dingetjes gekocht, waar ik heel erg blij mee ben!

Als eerst kocht ik een turquoise nagellak met een sugar matte finish. Ik wilde al super lang een lakje met een Sugar matte finish. Het lijkt net of er dan een klein laagje zand over je nagellak heen zit. De lak dekt in 2 keer en blijft ook nog eens goed zitten ! Dit is nummer 636 en kocht ik in de sale voor €2,50. Er ging dus 50% korting af. Wie kan daar nou nee tegen zeggen ?Als 2de kocht ik een lip potlood in een hele mooie roze kleur, nummer 714. Eigenlijk ga ik deze dragen als een soort van lippenstift, ik vond de kleur zo mooi en goed gepigmenteerd dat ik dat eigenlijk wel mooi vind.
Deze was niet in de sale en heeft een standaard prijs van €2,50                                            


Als laatste kocht ik een multi-tone blush in 02 Quirky Pink. Toen ik de blush swatchde in de winkel was in verkocht. Het pigment is super goed en de kleur springt eruit. Voor €11,80 had ik hem laten liggen, maar omdat er 50% korting was nam ik hem mee voor €5,90.

Dit waren mijn aankoopjes van Kiko! Hebben jullie een favoriet product van Kiko ? 

1 comment:

  1. Wauw, die blush is heel erg mooi. Kiko is een fijn merk. Je hebt een hele leuke blog. Ik volg je vanaf nu via Bloglovin en GFC, zou leuk zijn als je me terug volgt!

    ReplyDelete

Search