29.6.13

Follow me on bloglovin !

Hey ! Ik denk dat we allemaal wel weten dat GFC morgen weggaat, en daarom vraag ik jullie om me te volgen op bloglovin ! Er is ook wat fout gegaan waardoor ik al mijn followers niet meer heb. Oja trouwens ; ik volg terug haha. Ik ga ook meer video's maken. Hebben jullie ideeën voor leuke filmpjes ?

Loves,

4 comments:

 1. Ik ben je gaan volgen op bloglovin, misschien dat jij het leuk vind om mee te doen aan mijn linkparty?!Dit houdt in dat je reclame mag maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een link én een foto naar jouw blog. Klinkt leuk toch! Zou het heel gezellig vinden als je mee zou komen 'feesten'!

  Veel liefs van Rosie
  van Lifebyrosie.nl

  ReplyDelete
 2. Ja ik hoorde ook zoiets, vandaag zou de laatste dag zijn dat gfc nog zou bestaan! :O Maar ik hoorde ook weer van andere mensen andere verhalen, dus ik weet het niet helemaal zeker. Ik ben je in ieder geval alvast gaan volgen op bloglovin voor het geval dat ;) xxx

  ReplyDelete
 3. GFC gaat niet weg hoor, bij mij staat het er nog steeds en Google reader is er ook nog, het wordt alleen niet meer verder ontwikkeld voor de niet Bloggers (dus bloggers die op Bloggger zitten kunnen het gewoon blijven gebruiken). Dank je wel voor je lieve reactie! Ik zet je gelijk in mijn favorieten, je blog lijkt me erg leuk!
  liefs

  ReplyDelete
 4. Gelukkig leeft Google Friend Connect nog :)

  ReplyDelete

Search