4.1.15

Turtle necks and the Camel coat | New in

Hoi! De sale zal je waarschijnlijk niet voorbij zijn gegaan deze weken, en ook ik heb wat leuke items in de sale gekocht!
Ik kocht in totaal 3 turtle necks, 2 broeken en een camel coat. De broeken kunnen jullie later nog verwachten, maar hier alvast mijn favorieten. Als eerst kocht ik de camel kleur bij de Zara, de grijze bij de Mango, en de zwarte bij de Primark. De zwarte kocht ik al wel een tijdje terug, en was dus ook niet in de sale. Toch wilde ik deze nog even laten zien. M'n favoriete item is toch echt wel m'n nieuwe camel coat. Ik was er al een tijdje naar opzoek, maar hij was bijna overal uitverkocht. Gisteren vond ik dan eindelijk de perfecte camel coat. Bij Jutka en Riska kocht ik deze coat voor €49,50! Vandaag was dan alweer de laatste dag van de vakantie, en begint aankomende woensdag al m'n SE week. Ook begin ik morgen de Bikini body guide van Kayla Itsines, maar hierover vertel ik later meer. X Sophie 4 comments:

 1. Hele mooie turtle necks!! En die camel coat is ook echt heel gaaf Liefs

  ReplyDelete
 2. Die jas is super gaaf! Ben ook nog steeds opzoek naar zo kleur jas!

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  ReplyDelete
 3. Anonymous5.1.15

  Mooie dingen zoals gewoonlijk!

  ReplyDelete
 4. Ik ben helemaal niet van de turtle necks al staan ze bij andere echt leuk. Ik wil ook beginnen met Kayla, maar moet het nog even doornemen :)

  ReplyDelete

Search